Sjálvgreiðslan
Skriva út
Landssjúkrahúsið
Lagt út: 13.09.21
Umsóknarfreist: 27.09.21

Kvalitet og udviklingssygeplejerske søges til det Færøske Patienthotel i København

Kvalitet og udviklingssygeplejerske søges til det Færøske Patienthotel i København

Har du et godt blik for detaljerne i den sundhedsfaglige kvalitet? Så er du måske vores kommende kvalitets og udviklingssygeplejerske. Vi søger en veluddannet sygeplejerske med bred klinisk erfaring til en stilling på 37 timer, hvor ca. halvdelen af arbejdstiden er afsat til udviklings og kvalitetsarbejde.

Vi ønsker at få større fokus på kvalitet, udvikling og patientsikkerhed. Vi har i flere år arbejdet med en professionalisering af sygeplejen og den patientoplevede kvalitet. Vi er godt i gang men vil gerne udnytte vores fulde forbedringspotentiale og har derfor sat en proces i gang, hvor du som kvalitets og udviklingssygeplejerske skal spille en central rolle i planlægningen og implementeringen af kvalitetsudviklende tiltag.
Vi ønsker i højere grad at være datadrevet ift. patientoplevet kvalitet og har behov for udarbejdelse og implementering af sundhedsfaglige instrukser og retningslinjer. Stillingen er ny og der kan forekomme ændringer hen af vejen, hvilket er vigtigt at du er indstillet på.

Vi tilbyder en attraktiv stilling, med et fagligt motiveret personale og en kerneopgave med mening. Du bliver en del af det samlede Færøske Sygehusvæsen, som er i rivende udvikling. Patienthotel Torshavn er en del af udenlandstjenesten på Landssygehuset, som vi har et dagligt tæt samarbejde med.
Vi har patienter og pårørende fra hele Færøerne og har derfor et godt samarbejde og dialog med relevante specialer og funktioner på alle 3 sygehuse på Færøerne. Kendskab til færøsk kultur, sprog og forhold er derfor en fordel.

Kvalifikationer

  • Du har erfaring med at arbejde med kvalitet og udvikling i sygeplejen, herunder udarbejde instrukser og retningslinjer.
  • Vi lægger vægt på, at du har en baggrund som sygeplejerske og flere års relevant og bred erfaring fra sundhedssektoren. Gerne relevant videreuddannelse.
  • Du er struktureret og har særdeles gode IT og administrative færdigheder.
  • Du har blik for væsentligheden af at være en god samarbejdspartner og at et godt netværk har stor værdi.
  • Du er en dygtig kommunikator og formidler. Du er god til at lytte og arbejder bevidst med medindragelse af dine kolleger ift. forbedringsarbejde.
  • Du arbejder selvstændigt og har et stort personligt drive ift. selv at have blik for nye opgaver og arbejdsområder.
  • Du er udviklingsorienteret og din evne til at undre dig bruger du konstruktivt til forbedringer og nye fokusområder.

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem KL og DSR/Sundhedskartellet.

Yderligere oplysninger omg stillingen fås ved at kontakte kontakte Lene Hallig, afdelingsleder, Patienthotel Torshavn tlf +45 29608925, e-mail: lene.hallig@ls.fo

Ansøgningsfristen er 27.09.2021

Søg venligst stillingen her.

Fráboðan um nýggj størv
Fá teldupost frá okkum, tá nýggj størv verða skrásett.
Send okkum tína starvslýsing
Um tú ynskir at fáa tína starvslýsing á als.fo, trýst her og send okkum lýsingina.
Vit eru eisini á Facebook
Allar lýsingarnar á als.fo eru eisini á Facebook. Trýst her fyri at vitja okkara Facebook síðu.
Tann góða umsóknin
Umsóknin er fyrsta fatanin, arbeiðsgevarin fær av tær. Tí er altavgerandi at gera sær ómak við henni.
Setanarsamrøðan
Soleiðis fyrireikar tú teg til setanarsamrøðuna