Sjálvgreiðslan
Skriva út
Landssjúkrahúsið
Lagt út: 09.07.20
Umsóknarfreist: 16.08.20

Introduktionslæge til Øre-næse-halsafdelingen ved Kirurgisk Center på Landssygehuset.

Ved Kirurgisk Center på Landssygehuset på Færøerne er en klassificeret introduktionsstilling i oto-rhino-laryngologi, stillingsnummer 9704400-044-i-01, ledig til besættelse pr. 1. oktober 2020 eller efter nærmere aftale. Ansættelsestiden er begrænset til 12 måneder.

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optageområde på ca. 52.000 mennesker. Landssygehuset har ca. 180 senge fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri og kirurgi med gynækologi og obstetrik. 

Kirurgisk Center er sektioneret i parenkymkirurgi, ortopædkirurgi og gynækologi/obstetrik med seperate bagvagtsberedskaber. Desuden findes specialefunktioner indenfor øje-, øre-, næse- og halssygdomme samt tandklinik på afdelingen. 

ØNH-afdelingen har en landsdækkende funktion. Der er ingen privat praktiserende ØNH-læger på Færøerne, så ØNH-afdelingen varetager alle patienter med øre-næse-hals sygdomme. Henvisninger kommer fra de praktiserende læger, fra de 3 hospitaler, tandlæger og fra sundhedsplejersker, der varetager børne- og skoleundersøgelser. ØNH-afdelingen varetager forebyggelse, diagnostik, behandling, pleje og rehabilitering af patienter med ØNH-sygdomme. Dertil er tilhørende audiologisk afdeling. Tæt samarbejde er til Tandlægeklinikken på samme etage.

Øre-næse-hals afdelingen er bemandet af 1 fast overlæge, samt fast stafet med ØNH overlæger fra syddanmark, 3 sygeplejersker og 2 lægesekretærer. 

Kvalifikationer 

  • Autorisation som læge og tilladelse til selvstændigt virke
  • Gode IT- kvalifikationer
  • Lyst og evner til at formidle viden til andre på afdelingen
  • Interesse område indenfor oto-rhino-laryngologi

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem det Færøske Finansministerium og Hjálparlæknafelag Føroya (FAYL).

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Bjarki Ellefsen, overlæge på Øre-, næse- og halsafdelingen, tlf: +298 304500, lokal 5367, e-mail: bjael@ls.fo 

Ansøgningsfristen er 16. august 2020.

Søg stillingen her

Fráboðan um nýggj størv
Fá teldupost frá okkum, tá nýggj størv verða skrásett.
Send okkum tína starvslýsing
Um tú ynskir at fáa tína starvslýsing á als.fo, trýst her og send okkum lýsingina.
Vit eru eisini á Facebook
Allar lýsingarnar á als.fo eru eisini á Facebook. Trýst her fyri at vitja okkara Facebook síðu.
Tann góða umsóknin
Umsóknin er fyrsta fatanin, arbeiðsgevarin fær av tær. Tí er altavgerandi at gera sær ómak við henni.
Setanarsamrøðan
Soleiðis fyrireikar tú teg til setanarsamrøðuna