Sjálvgreiðslan
Skriva út
Landssjúkrahúsið
Lagt út: 13.01.22
Umsóknarfreist: 18.02.22

Introduktionsstilling i psykiatri

Introduktionsstilling i psykiatri

Ved Psykiatrisk Center på Landssygehuset er en etårig lægelig introduktionsstilling i voksenpsykiatri ledig til besættelse 01.04.2022 eller efter aftale. 

Stillingsnummer: 9704400-50-i-02

Landssygehuset er en del af Sygehusvæsenet (Sjúkrahúsverkinum), hvis vision er at være et sygehusvæsen på internationalt niveau.

For at arbejde efter visionen og efter de strategiske mål, har Psykiatrisk Center de senere år arbejdet med, at udvikle en struktur, som passer til de færøske forhold, som tager udgangspunkt i de opgaver centret har og de ressourcer og kompetencer der er til rådighed. Det ligger os meget på sinde, at få alle ansatte  med i udviklingsarbejdet, hvor kvalitet og sammenhængende patientforløb er i fokus. Der arbejdes strategisk med forbedringsarbejde hvor metoden Quality Improvement (QI) er central.

For Psykiatrisk Center er visionen sammenfattet i begrebet “koordineret pleje og behandling” og tager udgangspunkt i innovativ udnyttelse af ressourcer at skabe nyt udfra det gamle, med henblik på, at udvikle og tilpasse aktiviteten og behandlingstilbudet til det stadig ændrede behov i samfundet.

Fremtidens psykiatri er hovedsaglig ambulant og omlægningen til dette bliver en af de store opgaver de kommende år, såvel som flytningen primo 2022 til det nye psykiatriske center, som bliver integreret med byggeriet af den kombinerede somatiske/psykiatriske nybygning.

Ansvars område:

Psykiatrisk Center varetager den samlede psykiatriske behandling på Færøerne, og stillingen giver således mulighed for kendskab til et bredt spektrum af arbejdsområder.

På centret er 19 sengepladser på et kombineret lukket og åbent afsnit med intensivt underafsnit. Der er afsnit for dagbehandling og ambulatorium i kombination med distriktspsykiatrisk service. Der er etableret flere teams, f.eks. gerontopsykiatrisk team, DAT team og opsøgende distriktsteam. Der er nøglepersonsområder, f.eks. oligofrenipsykiatri, der varetages af lokale nøglepersoner samt konsulenter.

Tilknytning til forskellige funktioner efter interesse og behov.

Der er gode forskningsmuligheder på Landssygehuset, og Psykiatrisk Center deltager i flere forskellige forskningsprojekter og ønske om iværksættelse af yderligere lægefaglig psykiatrisk forskning.

Arbejdstilrettelæggelsen er dagarbejde med efterfølgende rådighedsvagt fra bolig, 4-5 skiftet og med speciallæge i bagvagt.

Der er udarbejdet uddannelsesprogram for stillingen og afdelingen har derudover uddannelsesstillinger i klinisk basisuddannelse (KBU), almen medicin og i speciallægeuddannelsen i psykiatri.

Bolig kan anvises efter gældende regler.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Fíggjarmálaráðið og Hjálparlæknafelag Føroya (FAYL).

Yderligere oplysninger om stillingen og arbejdsforholdene fås ved at ringe telefon +298304500 til uddannelsesansvarlig overlæge Rasmus Maltesen, lokal 4452 eller e-post rasma@ls.fo eller ledende overlæge på psykiatrisk center Tormóður Stórá, lokal 4112 eller e-post lstost@ls.fo

Ansøgningsfristen er 18.02.2022. 

Originale uddannelsesbeviser og anbefalinger skal medbringes ved en evt. samtale.

Søg venligst stillingen her.

Hvis du har arbejdet udenfor Færøerne og/eller, hvis der har været udbrud af MRSA på din arbejdsplads indenfor de sidste 6 måneder, skal der kunne forevises gyldig attest for MRSA inden ansættelsestart.

På vores hjemmeside www.ls.fo kan du læse om vores Mission, Vision og Strategi under linket,

 “um okkum”

Du kan få mere at vide om Færøerne på følgende hjemmesider:

www.tourist.fo  
www.sightseeing.fo
www.faroeislands.com
www.torshavn.fo
www.framtak.com

Fráboðan um nýggj størv
Fá teldupost frá okkum, tá nýggj størv verða skrásett.
Send okkum tína starvslýsing
Um tú ynskir at fáa tína starvslýsing á als.fo, trýst her og send okkum lýsingina.
Vit eru eisini á Facebook
Allar lýsingarnar á als.fo eru eisini á Facebook. Trýst her fyri at vitja okkara Facebook síðu.
Tann góða umsóknin
Umsóknin er fyrsta fatanin, arbeiðsgevarin fær av tær. Tí er altavgerandi at gera sær ómak við henni.
Setanarsamrøðan
Soleiðis fyrireikar tú teg til setanarsamrøðuna